✔️ Danmarks førende specialist inden for glasreparation

✔️ Fjerner effektivt ridser og andre skader fra glas

✔️ Spar op til 90% af prisen på et nyt vindue​

✔️ Reparationer i alle størrelser​

Vi udfører restaurering af glas, polering af glas og udbedrer ridser i glas​

Hos Nordic Glass Repair tilbyder vi professionel restaurering af glas, polering af glas og polering af ridser i glas for alle typer virksomheder i Danmark. Har du en beskadiget glasfacade, vinduer eller ruder, der trænger til at blive poleret, så kan vi polere ridser i glas væk nemt og effektivt til en rigtig god pris.​

​Glaspolering vores helt store force, eftersom vi som professionelle fagspecialister udfører restaurering af ruder for glade kunder hver eneste dag. Det efterlader glasset pænt og nydeligt igen, så man kan se klart igennem det igen. Har du glas eller vinduer, der trænger til en kyndig hånd, er vi klar til at hjælpe.

Kan man fjerne ridser i glas? Det kan vi!

Butiksfacader og vinduer bliver udsat for slid, vind og vejr hver eneste dag. Derudover kan de blive beskadiget efter hærværk, uheld og lignende. En ridset rude ser ofte mere slidt og beskidt ud, og giver ikke et godt indtryk.

Når vi udfører reparation af ridser i glas er vi nænsomme og grundige. Polering af vinduer bør udføres af eksperter, så du får det allerbedste resultat.

​Restaurering af glas er godt for økonomi og miljø

​Polering af ridser i glas er en metode, der er yderst gavnlig rent økonomisk, da du slipper for at betale for udskiftning og montering af en helt ny rude. Faktisk sparer vores kunder i gennemsnit 80 procent af prisen på nye vinduer ved at få udført polering af glas og dermed få de eksisterende skader repareret.​​

​Når vi vi udfører renovering af vinduer, benytter vi udelukkende de allerbedste værktøjer, nyeste metoder og de allerfineste korn på markedet. Slibning og polering af glas er en opgave for eksperter - og det er vi.

​Vores dygtige glasteknikere udvikler konstant nye teknikker og optimerer de eksisterende systemer, så vi kan tilbyde dig markedets bedste glaspolering.

​Kontakt os for at høre mere om polering af glas

Vi står klar til at servicere dig, hvis du har brug for en professionel glaspolering af ridser i glas eller restaurering af glas. Uanset opgavens størrelse og omfang, er vi parate til at eksekvere den til perfektion. 

Du kan kontakte os for at få et godt tilbud eller høre mere om restaurering af vinduer og glas ved at ringe på telefon +45 27 28 25 17 eller e-mail info@nordicglassrepair.dk​.​