✔️ Danmarks førende specialist inden for glasreparation

✔️ Fjerner effektivt ridser og andre skader fra glas

✔️ Spar op til 90% af prisen på et nyt vindue​

✔️ Reparationer i alle størrelser​

Glaspolering udføres

Hos Nordic Glass Repair tilbyder vi professionel glaspolering og polering af ridser for alle typer virksomheder i Danmark. Har du en beskadiget glasfacade, vinduer eller ruder, der trænger til at blive poleret op, så kan vi polere ridser i glas væk nemt og effektivt til en rigtig god pris.

​Glaspolering vores helt store force, eftersom vi som professionelle fagspecialister udfører polering for glade kunder hver eneste dag. Det efterlader glasset pænt og nydeligt igen, så man kan se klart igennem det igen. Har du glas eller vinduer, der trænger til en kyndig hånd, er vi klar til at hjælpe.

​Godt for økonomi og miljø

​Polering af ridser er en metode, der er yderst gavnlig rent økonomisk, da du slipper for at betale for udskiftning og montering af en helt ny rude. Faktisk sparer vores kunder i gennemsnit 80 procent af prisen på nye vinduer ved at få poleret de eksisterende skader væk hos os.​​

​Når vi polerer dine vinduer, benytter vi udelukkende de allerbedste værktøjer, nyeste metoder og de allerfineste korn på markedet.

​Vores dygtige glasteknikere udvikler konstant nye teknikker og optimerer de eksisterende systemer, så vi kan tilbyde dig markedets bedste glaspolering.

​Kontakt os for at høre mere om glaspolering

Vi står klar til at servicere dig, hvis du har brug for en professionel glaspolering. Uanset opgavens størrelse og omfang, er vi parate til at eksekvere den til perfektion. 

Du kan kontakte os for at høre mere om polering af ridser på telefon 

+45 27 28 25 17 eller e-mail info@nordicglassrepair.dk​.​