✔️ Danmarks førende specialist inden for glasreparation

✔️ Fjerner effektivt ridser og andre skader fra glas

✔️ Spar op til 90% af prisen på et nyt vindue​

✔️ Reparationer i alle størrelser​

Vi udfører polering af stål, så udskiftning undgås

​Stålelementer er dyre at udskifte, men det kan undgås med en omhyggelig og professionel polering af stål. Netop derfor står vi hos Nordic Glass Repair til rådighed for virksomheder, byggeindustrien, ejendomsinspektører og mange andre kunder. Vi er beliggende i København, men udfører opgaver i hele Danmark.

Vores metalafdeling kan restaurere stål og andre typer metaloverflader til ny stand helt uden store omkostninger til udskiftninger af ​dyrebare paneler og elementer. Vores kunder er i øjeblikket primært virksomheder i byggeindustrien, ejendomsinspektører og serviceteknikere til elevatorer. 

Hvornår gavner polering af stål?

Internt stål i bygninger er dyrt materiale at skifte ud, og det kan være meget forstyrrende for driften i dagligdagen​, hvis f.eks. elevatoren eller rulletrappen er lukket ned under reparationer eller udskiftning af paneler.

Helt uden at lukke elevatoren for brug, tilbyder vi spot-reparationer og restaurering af hele overflader, paneler og andre stålelementer. Vi matcher altid fabrikkens finish på elevator, rulletrappe, kontrolpaneler, lister/hjørnelister og alle typer køkkenenheder.

Disse skader kan vi fjerne og restaurere med polering af stål:

  • Graffiti

  • Misfarvninger fra slitage og rengøring​

  • Store og små brændemærker
  • Rust
  • Ridser
  • Kemiske skader​

Hvilke former for stålpolering tilbyder vi?

Vi har stor erfaring med polering af stål, restaurering og vedligeholdelse. Vi kan desuden stå for slibning og polering af rustfri stål, fjerne ridser i børstet stål og polere kobber og messing, som vi f.eks. har udført i Carlsberg Bryghus, Bar Jacobsen og Panum Instituttet. 

Vores dygtige medarbejdere udfører altid polering af stål med de bedste værktøjer og anvender de nyeste teknikker. Det betyder, at arbejdet udføres skånsomt og grundigt. Vores nyeste produkt er rustfri stålreparationer.

​Kontakt os og indhent et tilbud på polering af stål

Hvis du vil høre mere om vores ydelser, priser eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne et godt tilbud på din opgave, så du får det meste for dine penge. Hos Nordic Glass Repair får du altid en god pris og et holdbart resultat.

Du kan henvende dig på telefon ​27 28 25 17 eller skrive en e-mail til info@nordicglassrepair.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.